Minister Eurlings: ook airbags, abs en banden in apk

Steven Don Steven Don

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

  • Maarten Koch

    Het wordt tijd dat minister Eurlings zich eerst eens over het zicht druk gaat maken. Veel auto’s rijden rond met ruiten die dusdanig versleten zijn dat je tegen de zon in rijdend niets meer ziet. Maar pas als de ruit echt verbrijzeld is komt hij niet meer door de APK. Doe je huiswerk Camiel !

  • bram

    heb vorige maand een oldtimer apk goedgekeurd,en afgemeld, alle ac punten (5st)aangevinkt,compleet versleten auto,met 4 gladde banden 1.6 mm,remmen/kogels/roestschade/schokdempers versleten.co enorm hoog.
    deze man rijdt er dagelijks mee,en word voor 2 jaar goedgekeurd????
    omdat het een oldtimer is.
    denkfoutje van eurlings?

  • mobieleapkservicerotterdam

    elke schade aan een voorruit groter dan 20/50 mm die het uitzicht ernstig hinderd moet worden afgekeurd dat weet elke echte keurmeester toch?

  • mobieleapkservicerotterdam

    Het mooiste is het gedoe over die bandenspanning blablabla het is al een contr. punt en altijd al geweest!! bij de remmen/kopl amp test moet men eerst de bandenspanning contr. is al jaren zo gr.Leo