‘Dealerregeling ook voor importeurs’

Redactie Redactie
• Laatste update:

De Bovag is hiervan niet op de hoogte gesteld en daarom not amused.
Martin Huisman, woordvoerder van Bovag Autodealers: "Het heeft ons verrast dat wij dit nieuws op de Belastingdienst-site moeten vernemen. Wij onderhandelden tot nu toe over de gehele regeling en worden nu geconfronteerd met het opknippen in delen, waarbij het bijtellingsdeel opeens ook gaat gelden voor andere partijen. Wij hebben direct contact opgenomen met de verschillende brancheverenigingen over deze ontwikkelingen. Pas wanneer wij duidelijkheid hebben waarover wij onderhandelen en voor wie, gaan we weer in gesprek met de Belastingdienst."

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.