Kabinet wil landelijk netwerk E85 en aardgas

Redactie Redactie
• Laatste update:

“Senter Novem gaat aan de slag met het toekennen van de subsidies aan tankondernemers”, aldus de woordvoerster. Meer details wil ze nog niet kwijt. “We onderzoeken nog hoe we zo’n netwerk het makkelijkst vorm kunnen geven; dit najaar komen we met het definitieve voorstel.”
Op dit moment zijn er nog maar vijf plekken in Nederland waar je E85 kunt tanken, en minder dan tien waar aardgas beschikbaar is; iets waar auto-importeurs vaak hun ongenoegen over uiten. Opvallend genoeg heeft Bovag nog geen maand geleden een oproep gedaan richting het Ministerie van Verkeer om een potje van twee miljoen euro voor CO2-beleid beschikbaar te stellen om een E85-netwerk van te de grond krijgen. Een geslaagde oproep dus.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Kabinet wil landelijk netwerk E85 en aardgas | Automotive Online

Kabinet wil landelijk netwerk E85 en aardgas

Redactie Redactie
• Laatste update:

“Senter Novem gaat aan de slag met het toekennen van de subsidies aan tankondernemers”, aldus de woordvoerster. Meer details wil ze nog niet kwijt. “We onderzoeken nog hoe we zo’n netwerk het makkelijkst vorm kunnen geven; dit najaar komen we met het definitieve voorstel.”
Op dit moment zijn er nog maar vijf plekken in Nederland waar je E85 kunt tanken, en minder dan tien waar aardgas beschikbaar is; iets waar auto-importeurs vaak hun ongenoegen over uiten. Opvallend genoeg heeft Bovag nog geen maand geleden een oproep gedaan richting het Ministerie van Verkeer om een potje van twee miljoen euro voor CO2-beleid beschikbaar te stellen om een E85-netwerk van te de grond krijgen. Een geslaagde oproep dus.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.