Saskia Lavoo nieuwe directeur kennisinstituut Ace Mobility

Nienke Eusterbrock Nienke Eusterbrock
• Laatste update:
Vanaf 1 januari 2023 begint ze in haar nieuwe rol. (Foto: Dave van Hout/ Ace Mobility)

Saskia Lavoo is door het bestuur van het Automotive Center of Expertise (Ace Mobility) benoemd tot general manager. Vanaf 1 januari 2023 begint ze in haar nieuwe rol en volgt ze Kees Slingerland op, die met pensioen gaat. 

Lavoo heeft zich bij Ace Mobility voornamelijk beziggehouden met het uitbouwen en verstevigen van de contacten met de automotive industrie. Daarnaast was ze betrokken bij het ontwikkelen van programma’s die bijdragen aan het opleiden van studenten voor de automotive en mobility industrie.

“In de afgelopen vijf jaar heeft Ace Mobility zich sterk ontwikkeld onder leiding van Kees Slingerland, die op 1 januari 2023 met pensioen gaat. Hij laat een Center of Expertise achter, dat enerzijds een bijdrage levert om studenten goed voor te bereiden op de arbeidsmarkt en anderzijds bijdraagt aan innovatie door programma’s op het gebied van smart en green mobility te initiëren en te ondersteunen”, aldus een persbericht.

Saskia Lavoo nieuwe directeur kennisinstituut Ace Mobility | Automotive Online

Saskia Lavoo nieuwe directeur kennisinstituut Ace Mobility

Nienke Eusterbrock Nienke Eusterbrock
• Laatste update:
Vanaf 1 januari 2023 begint ze in haar nieuwe rol. (Foto: Dave van Hout/ Ace Mobility)

Saskia Lavoo is door het bestuur van het Automotive Center of Expertise (Ace Mobility) benoemd tot general manager. Vanaf 1 januari 2023 begint ze in haar nieuwe rol en volgt ze Kees Slingerland op, die met pensioen gaat. 

Lavoo heeft zich bij Ace Mobility voornamelijk beziggehouden met het uitbouwen en verstevigen van de contacten met de automotive industrie. Daarnaast was ze betrokken bij het ontwikkelen van programma’s die bijdragen aan het opleiden van studenten voor de automotive en mobility industrie.

“In de afgelopen vijf jaar heeft Ace Mobility zich sterk ontwikkeld onder leiding van Kees Slingerland, die op 1 januari 2023 met pensioen gaat. Hij laat een Center of Expertise achter, dat enerzijds een bijdrage levert om studenten goed voor te bereiden op de arbeidsmarkt en anderzijds bijdraagt aan innovatie door programma’s op het gebied van smart en green mobility te initiëren en te ondersteunen”, aldus een persbericht.