Evert-Jan Stagge vertrekt bij OpenClaims

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
Evert-Jan Stagge. (Foto: Openclaims)

Evert-Jan Stagge vertrekt eind dit jaar bij it-platform Openclaims, het bedrijf dat onder meer de dossieruitwisseling tussen retailers en schadebedrijven digitaliseert. Dat bevestigt Openclaims. 

Stagge heeft in de afgelopen jaren bij Openclaims de internationale organisatie vormgegeven. “We wilden uitbreiden in andere markten zoals Scandinavië, Duitsland en de Benelux en daarvoor hebben we Evert-Jan aangenomen”, zegt oprichter Stephan Stergiou. “Onze organisatie staat, sneller dan verwacht en inmiddels hebben we onze eerste klanten aangesloten. Daarmee heeft Stagge zijn taak volbracht.”

Stagge vertrekt eind dit jaar bij het bedrijf. Hij draagt zijn taken over aan mede-oprichter Lex Orie. Volgens Stagge is het een logisch moment om weer te gaan. “In algemene zin kom ik voor groei en/of verandering. Zodra de doelen bereikt zijn heb ik alweer zin in iets nieuws. Vandaar dat ik Openclaims heb voorgesteld de day-to-day sales management taken weer in te passen binnen de rol van Lex Orie.”

Stagge verwacht actief te blijven in de schadesector. “Er is enorm veel te doen binnen onze sector die vol op in transitie is, terwijl veel organisaties teruggebracht zijn tot het minimale. Ik kan daar veel doen en kijk ernaar uit dat ook te gaan doen.” 

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.

Evert-Jan Stagge vertrekt bij OpenClaims | Automotive Online

Evert-Jan Stagge vertrekt bij OpenClaims

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
Evert-Jan Stagge. (Foto: Openclaims)

Evert-Jan Stagge vertrekt eind dit jaar bij it-platform Openclaims, het bedrijf dat onder meer de dossieruitwisseling tussen retailers en schadebedrijven digitaliseert. Dat bevestigt Openclaims. 

Stagge heeft in de afgelopen jaren bij Openclaims de internationale organisatie vormgegeven. “We wilden uitbreiden in andere markten zoals Scandinavië, Duitsland en de Benelux en daarvoor hebben we Evert-Jan aangenomen”, zegt oprichter Stephan Stergiou. “Onze organisatie staat, sneller dan verwacht en inmiddels hebben we onze eerste klanten aangesloten. Daarmee heeft Stagge zijn taak volbracht.”

Stagge vertrekt eind dit jaar bij het bedrijf. Hij draagt zijn taken over aan mede-oprichter Lex Orie. Volgens Stagge is het een logisch moment om weer te gaan. “In algemene zin kom ik voor groei en/of verandering. Zodra de doelen bereikt zijn heb ik alweer zin in iets nieuws. Vandaar dat ik Openclaims heb voorgesteld de day-to-day sales management taken weer in te passen binnen de rol van Lex Orie.”

Stagge verwacht actief te blijven in de schadesector. “Er is enorm veel te doen binnen onze sector die vol op in transitie is, terwijl veel organisaties teruggebracht zijn tot het minimale. Ik kan daar veel doen en kijk ernaar uit dat ook te gaan doen.” 

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.