Caspar Rutten volgt Geert Vermeer op als voorzitter SRM Rechtsbijstand

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
Caspar Rutten (derde van links) volgt Geert Vermeer (rechts) op. Foto: SRM

Caspar Rutten volgt met ingang van deze maand Geert Vermeer op als voorzitter SRM Rechtsbijstand en Johanna Six is aangetreden als nieuw lid van het bestuur. Dat meldt de organisatie vandaag. SRM Rechtsbijstand verleent rechtsbijstand aan alle rechtsbijstandverzekerden van Bovemij.

Geert Vermeer trad in september 2013 aan als voorzitter van SRM Rechtsbijstand. De statuten van SRM Rechtsbijstand bepalen dat er na acht jaar geen nieuwe bestuurstermijn mogelijk is.

Caspar Rutten is sinds juni 2020 lid van het bestuur van SRM.

Yvette de Roij is directeur van SRM Rechtsbijstand.

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.