Linda Gao nieuwe ceo van Inalfa Roof Systems

Jeroen Vos Jeroen Vos
• Laatste update:
Linda Gao volgt Jörg Buchheim op als ceo van Inalfa Roof Systems. (Foto: Inalfa Roof Systems)

Linda Gao is aangetrokken als president en ceo van Inalfa Roof Systems, producent van schuifdaken. Gao vervangt Jörg Bucheim die 5 jaar leiding gaf aan het bedrijf uit Limburg. Dat maakt Inalfa bekend.

Gao is sinds 2015 in dienst als leidinggevende van Inalfa China. Eerder werkte zij ook bij toeleverancier Webasto en verlichtings- en elektronicabedrijf Hella. Onlangs werd bekend dat Inalfa de zonnedaken voor Lightyear gaat maken. De producent van schuifdaken werd in 2019 behoed voor een faillissement door het Chinese BHAP, die miljoenen in het destijds kwakkelende bedrijf stak.

Geplaatst in rubriek:
Jeroen Vos
Jeroen Vos

Jeroen Vos (’82) is redacteur bij Automotive. In 2006 afgestudeerd aan de School voor Journalistiek in Utrecht en liefhebber van goed voetbal, films en muziek uit de jaren ’80.

Linda Gao nieuwe ceo van Inalfa Roof Systems | Automotive Online

Linda Gao nieuwe ceo van Inalfa Roof Systems

Jeroen Vos Jeroen Vos
• Laatste update:
Linda Gao volgt Jörg Buchheim op als ceo van Inalfa Roof Systems. (Foto: Inalfa Roof Systems)

Linda Gao is aangetrokken als president en ceo van Inalfa Roof Systems, producent van schuifdaken. Gao vervangt Jörg Bucheim die 5 jaar leiding gaf aan het bedrijf uit Limburg. Dat maakt Inalfa bekend.

Gao is sinds 2015 in dienst als leidinggevende van Inalfa China. Eerder werkte zij ook bij toeleverancier Webasto en verlichtings- en elektronicabedrijf Hella. Onlangs werd bekend dat Inalfa de zonnedaken voor Lightyear gaat maken. De producent van schuifdaken werd in 2019 behoed voor een faillissement door het Chinese BHAP, die miljoenen in het destijds kwakkelende bedrijf stak.

Geplaatst in rubriek:
Jeroen Vos
Jeroen Vos

Jeroen Vos (’82) is redacteur bij Automotive. In 2006 afgestudeerd aan de School voor Journalistiek in Utrecht en liefhebber van goed voetbal, films en muziek uit de jaren ’80.