Albie van Buel nieuwe sectiemanager RAI Automotive Industry NL

Jeroen Vos Jeroen Vos
• Laatste update:
Albie van Buel volgt Leo Kusters op als sectiemanager van RAI Automotive Industry NL. (Foto: Albie van Buel)

Albie van Buel is vanaf 1 januari de directeur en sectiemanager van RAI Automotive Industry NL. Buel volgt Leo Kusters op bij de clusterorganisatie van de Nederlandse automotive industrie en mobiliteitssector. Kusters trad begin 2018 in dienst als leidinggevende van de sectie die toen nog AutomotiveNL heette. Dat maakt RAI Vereniging vandaag bekend.

Buel maakte in het verleden deel uit van het managementteam van Volvo Cars, zowel in Nederland als in Zweden. De afgelopen jaren maakte hij van 2012 tot 2019 deel uit van het managementteam van windmolenfabrikant Vestas.

Volgens Kusters is Buel dan ook de juiste persoon om leiding te geven aan de sectie RAI Automotive Industry NL. “De Nederlandse automotive industrie is sterk gericht op de export van hoogwaardige automotive technologie. Hierbij werkt de sector steeds meer samen met aansluitende sectoren. Albie brengt een schat aan ervaring en een internationaal netwerk mee dat hier bij uitstek op aansluit”, aldus Kusters.

Geplaatst in rubriek:
Jeroen Vos
Jeroen Vos

Jeroen Vos (’82) is redacteur bij Automotive. In 2006 afgestudeerd aan de School voor Journalistiek in Utrecht en liefhebber van goed voetbal, films en muziek uit de jaren ’80.

Albie van Buel nieuwe sectiemanager RAI Automotive Industry NL | Automotive Online

Albie van Buel nieuwe sectiemanager RAI Automotive Industry NL

Jeroen Vos Jeroen Vos
• Laatste update:
Albie van Buel volgt Leo Kusters op als sectiemanager van RAI Automotive Industry NL. (Foto: Albie van Buel)

Albie van Buel is vanaf 1 januari de directeur en sectiemanager van RAI Automotive Industry NL. Buel volgt Leo Kusters op bij de clusterorganisatie van de Nederlandse automotive industrie en mobiliteitssector. Kusters trad begin 2018 in dienst als leidinggevende van de sectie die toen nog AutomotiveNL heette. Dat maakt RAI Vereniging vandaag bekend.

Buel maakte in het verleden deel uit van het managementteam van Volvo Cars, zowel in Nederland als in Zweden. De afgelopen jaren maakte hij van 2012 tot 2019 deel uit van het managementteam van windmolenfabrikant Vestas.

Volgens Kusters is Buel dan ook de juiste persoon om leiding te geven aan de sectie RAI Automotive Industry NL. “De Nederlandse automotive industrie is sterk gericht op de export van hoogwaardige automotive technologie. Hierbij werkt de sector steeds meer samen met aansluitende sectoren. Albie brengt een schat aan ervaring en een internationaal netwerk mee dat hier bij uitstek op aansluit”, aldus Kusters.

Geplaatst in rubriek:
Jeroen Vos
Jeroen Vos

Jeroen Vos (’82) is redacteur bij Automotive. In 2006 afgestudeerd aan de School voor Journalistiek in Utrecht en liefhebber van goed voetbal, films en muziek uit de jaren ’80.