Rick Hermanns definitief weg bij Peugeot

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
Rick Hermanns. (Foto: Van der Vaart Fotografie)

Rick Hermanns en Peugeot Nederland zijn officieel uit elkaar. De partijen hebben overeenstemming bereikt over het vertrek van de voormalig directeur van de Nederlandse Peugeot-organisatie.

Hermanns was sinds half november vorig jaar niet meer aan het werk.

Beide partijen bevestigen dat er een akkoord is over het vertrek van Hermanns, maar willen niet inhoudelijk ingaan op de zaak. Hermanns oriënteert zich op zijn toekomst. Bastiaan de Groot werd per 1 januari 2020 benoemd als algemeen directeur Peugeot Nederland.

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.

Rick Hermanns definitief weg bij Peugeot | Automotive Online

Rick Hermanns definitief weg bij Peugeot

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
Rick Hermanns. (Foto: Van der Vaart Fotografie)

Rick Hermanns en Peugeot Nederland zijn officieel uit elkaar. De partijen hebben overeenstemming bereikt over het vertrek van de voormalig directeur van de Nederlandse Peugeot-organisatie.

Hermanns was sinds half november vorig jaar niet meer aan het werk.

Beide partijen bevestigen dat er een akkoord is over het vertrek van Hermanns, maar willen niet inhoudelijk ingaan op de zaak. Hermanns oriënteert zich op zijn toekomst. Bastiaan de Groot werd per 1 januari 2020 benoemd als algemeen directeur Peugeot Nederland.

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.