Harry de Haas na half jaar weg bij Autobinck

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
Harry de Haas. (Foto: Autobinck)

Harry de Haas is met ingang van deze maand weg bij Autobinck. De Haas werkte een half jaar bij het bedrijf. Hij werd in maart ceo van Mobinck en trad toe tot de raad van bestuur van Autobinck Group. De overige twee bestuursleden, Paul Zekhuis en Michel Cornelissen, nemen de taken van De Haas waar. 

Autobinck bevestigt aan Automotive het vertrek van De Haas. Het bedrijf wil niet ingaan op de redenen waarom de Mobinck-ceo vertrekt. Mobinck werd in 2019 opgericht en richt zich op mobiliteitsoplossingen met de ventures Fleet SupportMoove, Radiuz en ToogethrDe Haas was verantwoordelijk voor de strategie en executie van het bedrijf.

De Haas is om een reactie gevraagd. 

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.

Harry de Haas na half jaar weg bij Autobinck | Automotive Online

Harry de Haas na half jaar weg bij Autobinck

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
Harry de Haas. (Foto: Autobinck)

Harry de Haas is met ingang van deze maand weg bij Autobinck. De Haas werkte een half jaar bij het bedrijf. Hij werd in maart ceo van Mobinck en trad toe tot de raad van bestuur van Autobinck Group. De overige twee bestuursleden, Paul Zekhuis en Michel Cornelissen, nemen de taken van De Haas waar. 

Autobinck bevestigt aan Automotive het vertrek van De Haas. Het bedrijf wil niet ingaan op de redenen waarom de Mobinck-ceo vertrekt. Mobinck werd in 2019 opgericht en richt zich op mobiliteitsoplossingen met de ventures Fleet SupportMoove, Radiuz en ToogethrDe Haas was verantwoordelijk voor de strategie en executie van het bedrijf.

De Haas is om een reactie gevraagd. 

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.