Sander van Kouwen weg bij Mercedes-Benz Dealerbedrijven

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
Sander van Kouwen werkte sinds 1995 voor het Duitse merk. (Foto: Mercedes-Benz)

Sander van Kouwen is vertrokken als directeur bij Mercedes-Benz Dealerbedrijven. Van Kouwen gaf sinds 2013 leiding aan het retailbedrijven van de importeur. Dat bevestigen beide partijen aan Automotive.

Van Kouwen, die met ingang van deze maand cfo is bij Metterwoon Vastgoed, wordt op interim-basis opgevolgd door cfo Michael de Graaf. 

De importeur dankt in een reactie Van Kouwen, die al sinds 1995 voor de organisatie werkt, voor zijn inzet. “Onder zijn verantwoordelijkheid professionaliseerde de organisatie sterk wat in 2019 leidde tot de titel Best Mercedes-Benz Dealer van Nederland’. Een ander hoogtepunt is de realisatie van de Flagshipstore in Den Haag. Deze werd in 2019 officieel geopend en daarmee worden nieuwe standaards gezet op vlak van customer experience. Wij betreuren zijn keuze om zijn professionele carrière elders verder te zetten, maar wensen hem het allerbeste.”

Bekijk hieronder een impressie van de opening van de Flagshipstore.

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.

Sander van Kouwen weg bij Mercedes-Benz Dealerbedrijven | Automotive Online

Sander van Kouwen weg bij Mercedes-Benz Dealerbedrijven

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
Sander van Kouwen werkte sinds 1995 voor het Duitse merk. (Foto: Mercedes-Benz)

Sander van Kouwen is vertrokken als directeur bij Mercedes-Benz Dealerbedrijven. Van Kouwen gaf sinds 2013 leiding aan het retailbedrijven van de importeur. Dat bevestigen beide partijen aan Automotive.

Van Kouwen, die met ingang van deze maand cfo is bij Metterwoon Vastgoed, wordt op interim-basis opgevolgd door cfo Michael de Graaf. 

De importeur dankt in een reactie Van Kouwen, die al sinds 1995 voor de organisatie werkt, voor zijn inzet. “Onder zijn verantwoordelijkheid professionaliseerde de organisatie sterk wat in 2019 leidde tot de titel Best Mercedes-Benz Dealer van Nederland’. Een ander hoogtepunt is de realisatie van de Flagshipstore in Den Haag. Deze werd in 2019 officieel geopend en daarmee worden nieuwe standaards gezet op vlak van customer experience. Wij betreuren zijn keuze om zijn professionele carrière elders verder te zetten, maar wensen hem het allerbeste.”

Bekijk hieronder een impressie van de opening van de Flagshipstore.

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.