Baars vervangt Van Leeuwen als bestuurslid Focwa

Luberto van Buiten Luberto van Buiten
• Laatste update:
Jeroen Baars met links zijn vader Ben, van wie hij in 2012 het bedrijf Rijnders overnam. (Foto: Marcel Cazemier)

Jeroen Baars (39) is door de ledenraad van schadebranchevereniging Focwa gekozen tot nieuw bestuurslid. Dat meldt de branchevereniging vandaag. Als vertegenwoordiger van de schadeketens volgt hij Mathijs van Leeuwen op, die sinds 2011 onafgebroken bestuurslid was van Focwa. Jeroen Baars is directeur/eigenaar van Schadenet Rijnders, een bedrijf met 10 vestigingen en 150 personeelsleden. Het bedrijf neemt de zevende positie in op de Automotive lijst van grootste schadebedrijvenLees hier het interview met vader en zoon Baars uit 2018.

Geplaatst in rubriek:
Luberto van Buiten
Luberto van Buiten

Luberto van Buiten (’76) ging in 2006 aan de slag bij Automotive. Hij was als hoofdredacteur eindverantwoordelijk voor de redactionele inhoud van sites en magazines van het cluster Auto & Fleet van ProMedia, en beheerde voor Automotive de portefeuilles verhuur en leasing. In zijn vrije tijd speelt Luberto gitaar in Nederpopband Laagland, tennist en loopt – zo af en toe – hard. Op 1 januari 2023 maakte hij bij ProMedia de overstap naar de functie van uitgever bij de divisie Rail & Cargo.

Baars vervangt Van Leeuwen als bestuurslid Focwa | Automotive Online

Baars vervangt Van Leeuwen als bestuurslid Focwa

Luberto van Buiten Luberto van Buiten
• Laatste update:
Jeroen Baars met links zijn vader Ben, van wie hij in 2012 het bedrijf Rijnders overnam. (Foto: Marcel Cazemier)

Jeroen Baars (39) is door de ledenraad van schadebranchevereniging Focwa gekozen tot nieuw bestuurslid. Dat meldt de branchevereniging vandaag. Als vertegenwoordiger van de schadeketens volgt hij Mathijs van Leeuwen op, die sinds 2011 onafgebroken bestuurslid was van Focwa. Jeroen Baars is directeur/eigenaar van Schadenet Rijnders, een bedrijf met 10 vestigingen en 150 personeelsleden. Het bedrijf neemt de zevende positie in op de Automotive lijst van grootste schadebedrijvenLees hier het interview met vader en zoon Baars uit 2018.

Geplaatst in rubriek:
Luberto van Buiten
Luberto van Buiten

Luberto van Buiten (’76) ging in 2006 aan de slag bij Automotive. Hij was als hoofdredacteur eindverantwoordelijk voor de redactionele inhoud van sites en magazines van het cluster Auto & Fleet van ProMedia, en beheerde voor Automotive de portefeuilles verhuur en leasing. In zijn vrije tijd speelt Luberto gitaar in Nederpopband Laagland, tennist en loopt – zo af en toe – hard. Op 1 januari 2023 maakte hij bij ProMedia de overstap naar de functie van uitgever bij de divisie Rail & Cargo.