Oberink directeur aftersales BMW NL, Verhoef naar Mini Belux

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
Erick Oberink (links) en Bart Verhoef. (Foto: BMW Group Nederland)

Erick Oberink volgt per 1 januari Evert de Vries op als directeur aftersales bij BMW Group Nederland. Tegelijkertijd vertrekt Bart Verhoef als head of Mini Nederland. Hij wordt general manager Mini België en Luxemburg. Dat meldt BMW Group Nederland vandaag. 

De Vries vertrekt bij BMW Group Nederland. Hij was sinds 1993 in dienst bij de importeur. Hij blijft wel als adviseur aan het bedrijf verbonden. 

Oberink was onder meer de eerste general manager van Mini in Nederland. Later werd hij directeur van de afdeling sales channel development bij BMW. Deze afdeling wordt nu ondergebracht binnen de staforganisatie van de importeur in Nederland.

Voor Verhoef wordt nog een opvolger gezocht. Verhoef volgde in 2016 Christiaan Dols op, die naar FCA Nederland vertrok. Lees hier een interview met Pieter Nota, de Nederlandse topman bij het BMW-concern. ‘Wij zijn absoluut niet bezig met een strategie waarin de dealer uitsluitend nog een aflever- en onderhoudslocatie is.’

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.

Oberink directeur aftersales BMW NL, Verhoef naar Mini Belux | Automotive Online

Oberink directeur aftersales BMW NL, Verhoef naar Mini Belux

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
Erick Oberink (links) en Bart Verhoef. (Foto: BMW Group Nederland)

Erick Oberink volgt per 1 januari Evert de Vries op als directeur aftersales bij BMW Group Nederland. Tegelijkertijd vertrekt Bart Verhoef als head of Mini Nederland. Hij wordt general manager Mini België en Luxemburg. Dat meldt BMW Group Nederland vandaag. 

De Vries vertrekt bij BMW Group Nederland. Hij was sinds 1993 in dienst bij de importeur. Hij blijft wel als adviseur aan het bedrijf verbonden. 

Oberink was onder meer de eerste general manager van Mini in Nederland. Later werd hij directeur van de afdeling sales channel development bij BMW. Deze afdeling wordt nu ondergebracht binnen de staforganisatie van de importeur in Nederland.

Voor Verhoef wordt nog een opvolger gezocht. Verhoef volgde in 2016 Christiaan Dols op, die naar FCA Nederland vertrok. Lees hier een interview met Pieter Nota, de Nederlandse topman bij het BMW-concern. ‘Wij zijn absoluut niet bezig met een strategie waarin de dealer uitsluitend nog een aflever- en onderhoudslocatie is.’

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.