Johan Claassen nieuwe directeur Ford Nederland

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
Claassen (links) en Bolder. (Foto: Ford Nederland)

Johan Claassen (51) is de nieuwe algemeen directeur van Ford Nederland. Claassen vertrok vorige maand bij Opel Nederland. Hij volgt Gerard Bolder (57) op, die vanaf 1 december directeur commercial vehicle sales & distribution bij Ford of Europe is. Dat meldt de fabrikant vandaag. Lees het het interview met Johan Claassen uit 2014: ‘Ik hoef niet overal overheen te plassen.’

Claassen start in november. Hij rapporteert aan Yiannis Tavanidis, die bij Ford verantwoordelijk is voor de Europese verkoopactiviteiten.

Bolder was vanaf 2010 algemeen directeur bij Ford Nederland.

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.

Reacties

  • Joop Iriks

    Gefeliciteerd Johan met deze mooie uitdaging.

Johan Claassen nieuwe directeur Ford Nederland | Automotive Online

Johan Claassen nieuwe directeur Ford Nederland

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
Claassen (links) en Bolder. (Foto: Ford Nederland)

Johan Claassen (51) is de nieuwe algemeen directeur van Ford Nederland. Claassen vertrok vorige maand bij Opel Nederland. Hij volgt Gerard Bolder (57) op, die vanaf 1 december directeur commercial vehicle sales & distribution bij Ford of Europe is. Dat meldt de fabrikant vandaag. Lees het het interview met Johan Claassen uit 2014: ‘Ik hoef niet overal overheen te plassen.’

Claassen start in november. Hij rapporteert aan Yiannis Tavanidis, die bij Ford verantwoordelijk is voor de Europese verkoopactiviteiten.

Bolder was vanaf 2010 algemeen directeur bij Ford Nederland.

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.

Reacties

  • Joop Iriks

    Gefeliciteerd Johan met deze mooie uitdaging.