Tjalling Hollander nieuwe country director Nissan Nederland

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
Hollander werkt al sinds 2012 bij het Japanse merk. (Foto: Shutterstock)

Tjalling Hollander is met ingang van deze maand de nieuwe country director van Nissan Nederland. Dat bevestigt de importeur.

Hollander was eerder al verkoopdirecteur bij Nissan in Nederland. Hij volgt Franck Scheiblin op, die is aangesteld als regional sales director & strategic transformation projects bij Nissan Europe.

Tjalling Hollander brengt meer dan 25 jaar automotive ervaring mee. “Ik heb vijf jaar de salesactiviteiten van Nissan in Nederland geleid voordat ik internationaal aan de slag ging voor Nissan. Dus ik ken de organisatie zowel nationaal als internationaal. Dat maakt het voor mij geweldig om als country director aan de slag te gaan waarin nationaal en internationaal samenvallen. Daarnaast is het heel fijn om als het ware op het oude nest terug te keren”, aldus Hollander.

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds kort (op eigen initiatief) een Tesla en is daar erg tevreden (goedkoop en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.

Tjalling Hollander nieuwe country director Nissan Nederland | Automotive Online

Tjalling Hollander nieuwe country director Nissan Nederland

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
Hollander werkt al sinds 2012 bij het Japanse merk. (Foto: Shutterstock)

Tjalling Hollander is met ingang van deze maand de nieuwe country director van Nissan Nederland. Dat bevestigt de importeur.

Hollander was eerder al verkoopdirecteur bij Nissan in Nederland. Hij volgt Franck Scheiblin op, die is aangesteld als regional sales director & strategic transformation projects bij Nissan Europe.

Tjalling Hollander brengt meer dan 25 jaar automotive ervaring mee. “Ik heb vijf jaar de salesactiviteiten van Nissan in Nederland geleid voordat ik internationaal aan de slag ging voor Nissan. Dus ik ken de organisatie zowel nationaal als internationaal. Dat maakt het voor mij geweldig om als country director aan de slag te gaan waarin nationaal en internationaal samenvallen. Daarnaast is het heel fijn om als het ware op het oude nest terug te keren”, aldus Hollander.

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.