Remarketing-vice president Reinhold van Leaseplan naar BCA Europe

Luberto van Buiten Luberto van Buiten
• Laatste update:

Reinhold werkte 28 jaar voor Leaseplan, onder andere als vice president remarketing. Hij is vooral bekend als initiator van Cara, het internationale remarketingplatform. Reinhold is aangesteld om het ‘One Europe’ digitale remarketingplatform van BCA verder vorm te geven. De komende maanden zal hij samen met de coo van BCA, Jean-Roch Piat, de uitrol van de nieuwe pan-Europese BCA-remarketingplatformsverzorgen.

Geplaatst in rubriek:
Luberto van Buiten
Luberto van Buiten

Luberto van Buiten (’76) ging in 2006 aan de slag bij Automotive. Hij was als hoofdredacteur eindverantwoordelijk voor de redactionele inhoud van sites en magazines van het cluster Auto & Fleet van ProMedia, en beheerde voor Automotive de portefeuilles verhuur en leasing. In zijn vrije tijd speelt Luberto gitaar in Nederpopband Laagland, tennist en loopt – zo af en toe – hard. Op 1 januari 2023 maakte hij bij ProMedia de overstap naar de functie van uitgever bij de divisie Rail & Cargo.

Remarketing-vice president Reinhold van Leaseplan naar BCA Europe | Automotive Online

Remarketing-vice president Reinhold van Leaseplan naar BCA Europe

Luberto van Buiten Luberto van Buiten
• Laatste update:

Reinhold werkte 28 jaar voor Leaseplan, onder andere als vice president remarketing. Hij is vooral bekend als initiator van Cara, het internationale remarketingplatform. Reinhold is aangesteld om het ‘One Europe’ digitale remarketingplatform van BCA verder vorm te geven. De komende maanden zal hij samen met de coo van BCA, Jean-Roch Piat, de uitrol van de nieuwe pan-Europese BCA-remarketingplatformsverzorgen.

Geplaatst in rubriek:
Luberto van Buiten
Luberto van Buiten

Luberto van Buiten (’76) ging in 2006 aan de slag bij Automotive. Hij was als hoofdredacteur eindverantwoordelijk voor de redactionele inhoud van sites en magazines van het cluster Auto & Fleet van ProMedia, en beheerde voor Automotive de portefeuilles verhuur en leasing. In zijn vrije tijd speelt Luberto gitaar in Nederpopband Laagland, tennist en loopt – zo af en toe – hard. Op 1 januari 2023 maakte hij bij ProMedia de overstap naar de functie van uitgever bij de divisie Rail & Cargo.