ARN-directeur Arie de Jong vertrekt

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:

Dat meldt ARN.

De Jong werkte acht jaar bij ARN, waarvan zes als algemeen directeur. “In de afgelopen jaren zijn de recycleprestaties gestegen en de kosten gedaald. De focus ligt nu op het behouden van de recyclingprestatie. Daar ligt niet mijn uitdaging”, aldus De Jong.

ARN start nu een zoektocht naar een nieuwe directeur. De Jong zal ARN daar bij begeleiden.

De raad van commissarissen van ARN Holding en bestuur van Stichting Auto en Recycling is Arie de Jong zeer erkentelijk voor de door hem geleverde prestatie. “De Jong heeft als algemeen directeur van ARN Holding het voortouw genomen in de ontwikkeling en realisatie van een Post Shredder Technology-fabriek in Tiel”, zegt Peter Janssen, voorzitter van de raad van commissarissen.

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.

Reacties

 • Tra Gros

  nu december Ari de jong weg en nog twee medewerkers onder ander
  Arnold van duuren willen niet meer mee in nieuwe stijl voor de rest hoor je alleen maar tam tam verhalen
  wat is er gaande bij arn wie weet het antwoord

ARN-directeur Arie de Jong vertrekt | Automotive Online

ARN-directeur Arie de Jong vertrekt

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:

Dat meldt ARN.

De Jong werkte acht jaar bij ARN, waarvan zes als algemeen directeur. “In de afgelopen jaren zijn de recycleprestaties gestegen en de kosten gedaald. De focus ligt nu op het behouden van de recyclingprestatie. Daar ligt niet mijn uitdaging”, aldus De Jong.

ARN start nu een zoektocht naar een nieuwe directeur. De Jong zal ARN daar bij begeleiden.

De raad van commissarissen van ARN Holding en bestuur van Stichting Auto en Recycling is Arie de Jong zeer erkentelijk voor de door hem geleverde prestatie. “De Jong heeft als algemeen directeur van ARN Holding het voortouw genomen in de ontwikkeling en realisatie van een Post Shredder Technology-fabriek in Tiel”, zegt Peter Janssen, voorzitter van de raad van commissarissen.

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.

Reacties

 • Tra Gros

  nu december Ari de jong weg en nog twee medewerkers onder ander
  Arnold van duuren willen niet meer mee in nieuwe stijl voor de rest hoor je alleen maar tam tam verhalen
  wat is er gaande bij arn wie weet het antwoord