Bethe Alkemade interim-directeur bij VOC

Steven Don Steven Don
Bethe Alkemade interim-directeur bij VOC

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

  • Geert Vermeer

    Veel succes Bethe. Ik heb in het heel fijn met je samengewerkt bij HBD waar jij een goede basis hebt gelegd voor de volgende noodzakelijke stappen die we daar moesten doen. Bij VOC ligt ook een interessante klus die aan jou wel is toevertrouwd. Groet.

Bethe Alkemade interim-directeur bij VOC | Automotive Online

Bethe Alkemade interim-directeur bij VOC

Martijn Roede Martijn Roede
Bethe Alkemade interim-directeur bij VOC

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

  • Geert Vermeer

    Veel succes Bethe. Ik heb in het heel fijn met je samengewerkt bij HBD waar jij een goede basis hebt gelegd voor de volgende noodzakelijke stappen die we daar moesten doen. Bij VOC ligt ook een interessante klus die aan jou wel is toevertrouwd. Groet.