Josée Sombekke nieuwe directeur ACE

Redactie Redactie
Josée Sombekke. Foto: Linkedin.

Sombekke, die in januari is begonnen bij ACE, werkt sinds 2005 in verschillende functies op het snijvlak van ICT en mobiliteit bij onder andere Sims, IVA Driebergen, Automotive Business School en de Stichting Aanpak Voertuigcriminaliteit.

Het Automotive Center of Expertise (ACE) is een samenwerking tussen Fontys Hogescholen, Hogeschool Arnhem en Nijmegen en Hogeschool Rotterdam en automotive bedrijven waaronder VDL, Bosch, Inalfa, AutomotiveNL, Arval en Mitsubishi. Het centrum verbindt onderwijs en beroepspraktijk met elkaar. 

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.