Walter van Maren vertrekt bij Autoweek

Bart Kuijpers Bart Kuijpers

Dat meldt Sanoma vandaag.

Beide partijen gaan in goed overleg uit elkaar. Van Maren: “Ik ben enorm trots dat ik de herpositionering van Autoweek heb mogen vormgeven.” Hij begon in april 2015 bij Autoweek.

Naast een nieuwe vormgeving voor het blad heeft Autoweek inmiddels eigen kanalen op Nu.nl, Veronica TV en Kijk opgezet. Damiaan Hage, coördinator magazines Autoweek, neemt nu op interim-basis de taken waar.

Autoweek Live

Eind november werd bekend dat Sanoma volgend jaar weer komt met Autoweek Live. In mei 2017 vindt de tweede editie plaats. Ditmaal is er gekozen voor het TT-circuit in Assen. Autoweek Live draait voornamelijk om beleving en het zelf kunnen rijden. Jan-Wouter Kleinjan, brand director news & automotive bij Sanoma: “De keuze voor Assen is vooral een van organisatorische aard. We hebben nu veel betere voorzieningen en veel meer mogelijkheden dan bij de vorige editie in Lelystad. We maken er echt een dagje uit van voor de bezoekers, die daarbij ook nog kunnen proefrijden in de auto’s van hun voorkeur. En dat op het bekende TT-circuit. We denken dat dit voor de doelgroep, potentiële autokopers en autofans, voldoende reden is om de reis te wagen.”

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.

Walter van Maren vertrekt bij Autoweek | Automotive Online

Walter van Maren vertrekt bij Autoweek

Bart Kuijpers Bart Kuijpers

Dat meldt Sanoma vandaag.

Beide partijen gaan in goed overleg uit elkaar. Van Maren: “Ik ben enorm trots dat ik de herpositionering van Autoweek heb mogen vormgeven.” Hij begon in april 2015 bij Autoweek.

Naast een nieuwe vormgeving voor het blad heeft Autoweek inmiddels eigen kanalen op Nu.nl, Veronica TV en Kijk opgezet. Damiaan Hage, coördinator magazines Autoweek, neemt nu op interim-basis de taken waar.

Autoweek Live

Eind november werd bekend dat Sanoma volgend jaar weer komt met Autoweek Live. In mei 2017 vindt de tweede editie plaats. Ditmaal is er gekozen voor het TT-circuit in Assen. Autoweek Live draait voornamelijk om beleving en het zelf kunnen rijden. Jan-Wouter Kleinjan, brand director news & automotive bij Sanoma: “De keuze voor Assen is vooral een van organisatorische aard. We hebben nu veel betere voorzieningen en veel meer mogelijkheden dan bij de vorige editie in Lelystad. We maken er echt een dagje uit van voor de bezoekers, die daarbij ook nog kunnen proefrijden in de auto’s van hun voorkeur. En dat op het bekende TT-circuit. We denken dat dit voor de doelgroep, potentiële autokopers en autofans, voldoende reden is om de reis te wagen.”

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.