Roland Tameling hoofdredacteur Autocar

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
Roland Tameling (foto Youtube)

Dat meldt Autocar. Tameling presenteerde bij Autoweek onder andere het programma Big Boys.

De eerste Autocar verscheen in 1896. Uitgeverij Currus Media verwierf de Nederlandse licentie om het blad uit te geven. Van den Ham is aangesteld als uitgever. De eerste activiteit van Autocar in Nederland betreft niet de uitgave van een magazine, maar een gaming event.

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.

Roland Tameling hoofdredacteur Autocar | Automotive Online

Roland Tameling hoofdredacteur Autocar

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
Roland Tameling (foto Youtube)

Dat meldt Autocar. Tameling presenteerde bij Autoweek onder andere het programma Big Boys.

De eerste Autocar verscheen in 1896. Uitgeverij Currus Media verwierf de Nederlandse licentie om het blad uit te geven. Van den Ham is aangesteld als uitgever. De eerste activiteit van Autocar in Nederland betreft niet de uitgave van een magazine, maar een gaming event.

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.