Marcus Söldner nieuwe verkoopdirecteur Cargarantie

Floor Vink Floor Vink

Dat meldt Cargarantie vandaag.

Ook de afdelingen marketing en productbeheer vallen onder zijn leiding. Söldner is geen onbekende in de branche. Voorheen was hij al algemeen directeur van Nissan Global Reinsurance en leidde hij de garantieverzekeringsactiviteiten voor Nissan wereldwijd, goed voor een portefeuille van meer dan 500 miljoen dollar aan premies op jaarbasis. Ook bekleedde hij internationaal diverse managementfuncties bij onder andere BMW, Allianz en andere verzekeringsmaatschappijen.

Het directieteam bestaat verder uit Axel Berger, directievoorzitter, en Tim Veil, directeur financiën en beheer. Luc Baetens is directeur Benelux van Cargarantie. Hij presenteerde op het Nationaal Automotive Congres 2020 de resultaten van een onderzoek naar garantiereparaties voor occasions en nieuwe auto’s.

Marcus Söldner nieuwe verkoopdirecteur Cargarantie | Automotive Online

Marcus Söldner nieuwe verkoopdirecteur Cargarantie

Floor Vink Floor Vink

Dat meldt Cargarantie vandaag.

Ook de afdelingen marketing en productbeheer vallen onder zijn leiding. Söldner is geen onbekende in de branche. Voorheen was hij al algemeen directeur van Nissan Global Reinsurance en leidde hij de garantieverzekeringsactiviteiten voor Nissan wereldwijd, goed voor een portefeuille van meer dan 500 miljoen dollar aan premies op jaarbasis. Ook bekleedde hij internationaal diverse managementfuncties bij onder andere BMW, Allianz en andere verzekeringsmaatschappijen.

Het directieteam bestaat verder uit Axel Berger, directievoorzitter, en Tim Veil, directeur financiën en beheer. Luc Baetens is directeur Benelux van Cargarantie. Hij presenteerde op het Nationaal Automotive Congres 2020 de resultaten van een onderzoek naar garantiereparaties voor occasions en nieuwe auto’s.