Prent verruilt Fleetselect voor Tevreden.nl

Redactie Redactie
• Laatste update:

Prent werkte zes jaar bij Fleetselect en was daarvoor directeur Nederland bij Cars4export. Fleetselect is begin 2014 overgenomen door BCA Autoveiling.

Fleetselect blijft een eigen entiteit, maar de backoffice en administratie worden de komende tijd geïntegreerd in BCA. Ook staat er een verhuizing naar Barneveld op stapel. “Daarvoor worden nu de laatste puntjes op de i gezet”, zegt Prent tegen Automotive. “Ik denk niet dat ik op mijn plaats ben binnen een beursgenoteerd conglomeraat, hoewel ik het nog steeds naar mijn zin heb. Ik ben meer een bouwer. Deze nieuwe functie kwam precies op het juiste moment op mijn pad en ik heb veel zin om straks bij Tevreden.nl aan de slag te gaan. Klanttevredenheid wordt een steeds belangrijker onderwerp in de autobranche omdat onder meer bonussen op tevredenheidsscores gebaseerd worden.”

Bij Tevreden.nl werken 35 mensen. DGA Govert Janssen richtte het Rotterdamse bedrijf op in 2000. 

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.