Bedrijfsleven wil verandering van bestaand onderwijs

Steven Don Steven Don

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

  • J.Kerstens

    Dhr Heinerman misbruikt hier duidelijk het MBO om als ondernemer een goedkoop staaltje PR winst te behalen. Het interview bevat teveel negatieve reclame voor het MBO, terwijl op diverse scholen hard gewerkt wordt om kwaliteitsverbeteringen te bewerkstelligen. De sponsoring van ondernemers met overheidsgelden is daarnaast een oneerlijke concurrentie voor (V)MBO scholen. Dit artikel vraagt zeker om reactie vanuit het beroepsonderwijs.

Bedrijfsleven wil verandering van bestaand onderwijs | Automotive Online

Bedrijfsleven wil verandering van bestaand onderwijs

Martijn Roede Martijn Roede

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

  • J.Kerstens

    Dhr Heinerman misbruikt hier duidelijk het MBO om als ondernemer een goedkoop staaltje PR winst te behalen. Het interview bevat teveel negatieve reclame voor het MBO, terwijl op diverse scholen hard gewerkt wordt om kwaliteitsverbeteringen te bewerkstelligen. De sponsoring van ondernemers met overheidsgelden is daarnaast een oneerlijke concurrentie voor (V)MBO scholen. Dit artikel vraagt zeker om reactie vanuit het beroepsonderwijs.