Oscar Hollink van Grensland naar AVN Group

Redactie Redactie
• Laatste update:

Hollink was directeur van Grensland Auto dat momenteel ontmanteld wordt en gaat zich nu richten op de dagelijkse operatie bij Autoveiling Nederland, theCarAuction.eu en Autoinspectie Nederland. Meijering gaat het 4-koppige MT aansturen dat verder bestaat uit Ferry Rasenberg (commercie), Ruben Kooi (financiën) en Jeroen van den Dikkenberg (ict).

Op zoek naar merken en titels
Deze week werd de samenwerking tussen Autoveiling.nl en Auto Trader voor een verkoopservice voor consumenten bekend gemaakt. “Wij zijn op zoek naar meer merken en titels om onze Verkoopservice aan te verbinden. Onze nieuwe doorontwikkelingen, projecten en samenwerkingsverbanden gaan we meer uitdragen. In Hollink heb ik naast een goede sparringpartner ook een mededirecteur gevonden met veel kennis en ervaring.”

Meijering legt uit al contact te hebben gehad met Hollink over een eventuele samenwerking tussen Grensland Auto en Autoveiling Nederland. “We hebben mogelijkheden bekeken en na meerdere gesprekken klikte het tussen Hollink en mij. Met Grensland is het uiteindelijk niet tot een samenwerking gekomen, maar met Hollink nu dus wel.” 

Oscar Hollink is volgens Meijering aan het genieten van een welverdiende zeilvakantie en is dus niet bereikbaar voor commentaar.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Oscar Hollink van Grensland naar AVN Group | Automotive Online

Oscar Hollink van Grensland naar AVN Group

Redactie Redactie
• Laatste update:

Hollink was directeur van Grensland Auto dat momenteel ontmanteld wordt en gaat zich nu richten op de dagelijkse operatie bij Autoveiling Nederland, theCarAuction.eu en Autoinspectie Nederland. Meijering gaat het 4-koppige MT aansturen dat verder bestaat uit Ferry Rasenberg (commercie), Ruben Kooi (financiën) en Jeroen van den Dikkenberg (ict).

Op zoek naar merken en titels
Deze week werd de samenwerking tussen Autoveiling.nl en Auto Trader voor een verkoopservice voor consumenten bekend gemaakt. “Wij zijn op zoek naar meer merken en titels om onze Verkoopservice aan te verbinden. Onze nieuwe doorontwikkelingen, projecten en samenwerkingsverbanden gaan we meer uitdragen. In Hollink heb ik naast een goede sparringpartner ook een mededirecteur gevonden met veel kennis en ervaring.”

Meijering legt uit al contact te hebben gehad met Hollink over een eventuele samenwerking tussen Grensland Auto en Autoveiling Nederland. “We hebben mogelijkheden bekeken en na meerdere gesprekken klikte het tussen Hollink en mij. Met Grensland is het uiteindelijk niet tot een samenwerking gekomen, maar met Hollink nu dus wel.” 

Oscar Hollink is volgens Meijering aan het genieten van een welverdiende zeilvakantie en is dus niet bereikbaar voor commentaar.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.