Ex-Kroymansdirecteur wordt uitgever

Redactie Redactie
• Laatste update:

Voor zijn aantreden bij Kroymans, in juli 2007, werkte Norbart ook al op interim-basis bij Sansyl. De huidige klus duurt tot oktober van dit jaar en heeft betrekking op het begeleiden van een aantal op handen zijnde overnames. “Het klinkt allemaal heel spannend, maar denk vooral niet dat ik de hele dag te vinden ben op fotosets of zo”, aldus Norbart. “Ik zit gewoon netjes heel saai achter mijn bureau met mijn neus in de cijfers.”
Hij beschouwt de nieuwe werkomgeving als een prettige afwisseling. “Het is wel heel iets anders dan productgerichte importeurs ervan overtuigen wat een klant nou eigenlijk is. Die redeneerden het liefst vanuit hun eigen merkarrogantie.” Toch sluit Norbart niet uit dat hij ooit weer terugkeert in de autobranche. “Op dit moment adviseer ik nog een importeur van een Japans merk, dus wie weet.”

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.