Guus Wesselink (AVC) krijgt een lintje

Redactie Redactie
• Laatste update:

Wesselink heeft vijftien jaar voor AVC gewerkt. Titus Visser volgt hem op. 

Tijdens het seminar werd duidelijk dat er de afgelopen jaren veel verbeterd is op het gebied van preventie van voertuigcriminaliteit. Er zijn echter nog malafide activiteiten waar vooral autobedrijven onder lijden en die aangepakt moeten worden, benadrukte Wesslink.

“De controle bij demontage en export van voertuigen laat te wensen over. Er wordt gerotzooid en handhaving schiet te kort. Dat gaat ten koste van de bonafide bedrijven. De goeden lijden onder de kwaden en daar moet snel een eind aan komen.”

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.