Dols verlaat directie VDS Automotive

Redactie Redactie
• Laatste update:

Dols (55) is medeoprichter en leidde het bedrijf sinds 1999 samen met mededirecteur en -eigenaar Roland Schut.

Schut (foto) laat zich nu als algemeen directeur bijstaan door financieel Maurice van Beijnum. Wat de eigendomsverhoudingen binnen de onderneming betreft verandert er niets met het terugtreden van Dols, laat VDS weten: ‘Hij blijft als belanghebbende en niet-operationele directeur als adviseur en als ambassadeur bij het bedrijf betrokken’. VDS Automotive Group is actief als groothandel en houdt zich verder bezig met verkoop en dienstverlening op het gebied van import, export en (financieel) administratieve zaken. Er zijn vestigingen in Nederland, Duitsland en Groot-Brittannië.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Dols verlaat directie VDS Automotive | Automotive Online

Dols verlaat directie VDS Automotive

Redactie Redactie
• Laatste update:

Dols (55) is medeoprichter en leidde het bedrijf sinds 1999 samen met mededirecteur en -eigenaar Roland Schut.

Schut (foto) laat zich nu als algemeen directeur bijstaan door financieel Maurice van Beijnum. Wat de eigendomsverhoudingen binnen de onderneming betreft verandert er niets met het terugtreden van Dols, laat VDS weten: ‘Hij blijft als belanghebbende en niet-operationele directeur als adviseur en als ambassadeur bij het bedrijf betrokken’. VDS Automotive Group is actief als groothandel en houdt zich verder bezig met verkoop en dienstverlening op het gebied van import, export en (financieel) administratieve zaken. Er zijn vestigingen in Nederland, Duitsland en Groot-Brittannië.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.