Jelle Bruyn formulemanager AH Autoschadeherstel

Redactie Redactie
• Laatste update:

Bruyn werkte onder andere als schademanager bij Kroymans en Renault Nederland, waar hij een bijdrage leverde aan het concept Renault Erkend Schadebedrijf, daarna was hij accountmanager bij certificeringsbureau Brand Compliance, dat onder andere bedrijven certificeert volgens de ISO 9001:2008 norm.

De benoeming past in de ambitie van AH Autoschade Herstel om te groeien naar 90 vestigingen, nu zijn dat er 50. “De 40 nieuwe vestigingen moeten binnen drie jaar operationeel zijn”, vertelt algemeen directeur van AH Autoschade Herstel Guus van Dreven.

AH Autoschade Herstel is een joint-venture tussen Autoschade Herstel Groep Nederland en The Alwaysbemobile Company. “De aanstelling van Bruyn heeft overigens niets van doen met de Autoglaz-formule voor autoruitherstellers, die destijds deel uitmaakte van het motief om te gaan samenwerken”, zegt Van Dreven desgevraagd.

_______________________________________________________

Feliciteer Jelle Bruyn met een bloemetje.