Broekhuijsen stopt als hoofdredacteur Autoweek

Redactie Redactie
• Laatste update:

Broekhuijsen blijft wel bij Sanoma werken. Hij wordt de nieuwe creative director digital content binnen het concern. In die rol gaat hij werken voor alle titels van de uitgever.

Broekhuijsen (48) was de afgelopen tien jaar hoofdredacteur van Autoweek. Hij werkt al sinds 1984 bij Sanoma. “Ik ga Autoweek zeker missen. En dan vooral de redactie. Maar dit is een prachtige kans. En gelukkig blijf ik ook in mijn nieuwe functie betrokken bij Autoweek.”

Van den Ham treedt op 1 november in dienst. Hij is nu nog werkzaam als hoofdredacteur van FHM. Daarvoor was hij onder andere werkzaam als adjunct- hoofdredacteur van Aktueel Sportief. Ook werkte hij eerder al bij Sanoma.

Uitgever
Autoweek verandert ook van uitgever. Vanaf half oktober neemt Lieneke van den Heuvel (35) deze taak op zich. Zij neemt een deel van de functie van Sander Stallinga over die is benoemd tot publisher nieuws Sanoma Digital. Van den Heuvel is sinds augustus 2009 business unit manager automotive bij Sanoma Men`s Magazine. 

 

____________________________________________________________

Feliciteer Tonie Broekhuijsen met een bloemetje.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Broekhuijsen stopt als hoofdredacteur Autoweek | Automotive Online

Broekhuijsen stopt als hoofdredacteur Autoweek

Redactie Redactie
• Laatste update:

Broekhuijsen blijft wel bij Sanoma werken. Hij wordt de nieuwe creative director digital content binnen het concern. In die rol gaat hij werken voor alle titels van de uitgever.

Broekhuijsen (48) was de afgelopen tien jaar hoofdredacteur van Autoweek. Hij werkt al sinds 1984 bij Sanoma. “Ik ga Autoweek zeker missen. En dan vooral de redactie. Maar dit is een prachtige kans. En gelukkig blijf ik ook in mijn nieuwe functie betrokken bij Autoweek.”

Van den Ham treedt op 1 november in dienst. Hij is nu nog werkzaam als hoofdredacteur van FHM. Daarvoor was hij onder andere werkzaam als adjunct- hoofdredacteur van Aktueel Sportief. Ook werkte hij eerder al bij Sanoma.

Uitgever
Autoweek verandert ook van uitgever. Vanaf half oktober neemt Lieneke van den Heuvel (35) deze taak op zich. Zij neemt een deel van de functie van Sander Stallinga over die is benoemd tot publisher nieuws Sanoma Digital. Van den Heuvel is sinds augustus 2009 business unit manager automotive bij Sanoma Men`s Magazine. 

 

____________________________________________________________

Feliciteer Tonie Broekhuijsen met een bloemetje.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.