De Vos directeur Het Autoschadehuis

Redactie Redactie
• Laatste update:

De Vos was de afgelopen vijf jaar commercieel manager van Care Schadeservice. In 2000 was hij partner in de oprichting van de hulpdienst 0800-autoschade. Ook was hij manager bij de Van der Molen Holding. Het Autoschadehuis is een keten van tien identiek georganiseerde autoschadeherstelbedrijven en onderdeel van de Markeur Holding, waaronder ook Het Motorhuis, Multirent, Multilease en Multienergy vallen. De vestigingen van Het Autoschadehuis bevinden zich in een aaneengesloten gebied in het westen van Nederland, van het zuidelijke deel van Noord-Holland tot en met Rotterdam.

De Vos directeur Het Autoschadehuis | Automotive Online

De Vos directeur Het Autoschadehuis

Redactie Redactie
• Laatste update:

De Vos was de afgelopen vijf jaar commercieel manager van Care Schadeservice. In 2000 was hij partner in de oprichting van de hulpdienst 0800-autoschade. Ook was hij manager bij de Van der Molen Holding. Het Autoschadehuis is een keten van tien identiek georganiseerde autoschadeherstelbedrijven en onderdeel van de Markeur Holding, waaronder ook Het Motorhuis, Multirent, Multilease en Multienergy vallen. De vestigingen van Het Autoschadehuis bevinden zich in een aaneengesloten gebied in het westen van Nederland, van het zuidelijke deel van Noord-Holland tot en met Rotterdam.