Onderzoeker Eric Vousten over NZMO: ‘Afname snelheid elektrificatie is tijdelijke dip’

NZMO • Het hele wagenpark wordt uiteindelijk elektrisch, daar is onderzoeker Eric Vousten van bureau VMS | Insight van overtuigd. Maar het tempo van de elektrificatie daalt, zo blijkt uit het Nationaal Zakelijke Mobiliteitsonderzoek 2023. En het rapport biedt meer verrassende uitkomsten.
Kim Andriessen Kim Andriessen
• Laatste update:
NZMO
(Foto: Shutterstock)

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 
Onderzoeker Eric Vousten over NZMO: ‘Afname snelheid elektrificatie is tijdelijke dip’ | Automotive Online

Onderzoeker Eric Vousten over NZMO: ‘Afname snelheid elektrificatie is tijdelijke dip’

NZMO • Het hele wagenpark wordt uiteindelijk elektrisch, daar is onderzoeker Eric Vousten van bureau VMS | Insight van overtuigd. Maar het tempo van de elektrificatie daalt, zo blijkt uit het Nationaal Zakelijke Mobiliteitsonderzoek 2023. En het rapport biedt meer verrassende uitkomsten.
Kim Andriessen Kim Andriessen
• Laatste update:
NZMO
(Foto: Shutterstock)

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.