Doek valt voor abodienst Anyways: ‘Voor geen goud willen missen’

Michael van Wijngaarden Michael van Wijngaarden
(Foto: Anyways)

“Met pijn in ons hart hebben wij moeten besluiten Anyways te stoppen en te sluiten.” Dit schrijft Wesley de Kruijff, oprichter van de auto-abonnementendienst vandaag op LinkedIn.

Anyways werd in 2020 opgericht als aanbieder van auto-abonnementen. De auto’s werden binnen 72 uur geleverd uit de voorraad van autodealers. Vorig jaar haalde het bedrijf 700 duizend euro aan investeringen binnen

Het is volgens De Kruijff niet gelukt op tijd een nieuwe investeringsronde af te ronden. Ook is er geen geïnteresseerde partij gevonden om een doorstart te realiseren. “Met alles wat er gaande is in de wereld, en specifiek in de auto-industrie, waren de uitdagingen op de aanbodkant te groot,” schrijft De Kruijff.

Anyways was een ‘born remote’, een bedrijf zonder kantoor, waarbij iedereen vanuit huis werkt. De Kruijff bedankt online alle investeerders, partners en collega’s. “Het was een bumpy ride, maar we hadden het voor geen goud willen missen.”

Geplaatst in rubriek:
Michael van Wijngaarden
Michael van Wijngaarden

Sinds 2019 in dienst bij ProMedia, schrijft voor de titels Automotive en Fleet & Mobility. Tevens juryvoorzitter voor de verkiezingen van Occasion, Zakenauto en Bestelauto van het Jaar. Trekt er graag op uit in zijn als camper omgebouwde Ford Transit.  

Doek valt voor abodienst Anyways: ‘Voor geen goud willen missen’ | Automotive Online

Doek valt voor abodienst Anyways: ‘Voor geen goud willen missen’

Michael van Wijngaarden Michael van Wijngaarden
(Foto: Anyways)

“Met pijn in ons hart hebben wij moeten besluiten Anyways te stoppen en te sluiten.” Dit schrijft Wesley de Kruijff, oprichter van de auto-abonnementendienst vandaag op LinkedIn.

Anyways werd in 2020 opgericht als aanbieder van auto-abonnementen. De auto’s werden binnen 72 uur geleverd uit de voorraad van autodealers. Vorig jaar haalde het bedrijf 700 duizend euro aan investeringen binnen

Het is volgens De Kruijff niet gelukt op tijd een nieuwe investeringsronde af te ronden. Ook is er geen geïnteresseerde partij gevonden om een doorstart te realiseren. “Met alles wat er gaande is in de wereld, en specifiek in de auto-industrie, waren de uitdagingen op de aanbodkant te groot,” schrijft De Kruijff.

Anyways was een ‘born remote’, een bedrijf zonder kantoor, waarbij iedereen vanuit huis werkt. De Kruijff bedankt online alle investeerders, partners en collega’s. “Het was een bumpy ride, maar we hadden het voor geen goud willen missen.”

Geplaatst in rubriek:
Michael van Wijngaarden
Michael van Wijngaarden

Sinds 2019 in dienst bij ProMedia, schrijft voor de titels Automotive en Fleet & Mobility. Tevens juryvoorzitter voor de verkiezingen van Occasion, Zakenauto en Bestelauto van het Jaar. Trekt er graag op uit in zijn als camper omgebouwde Ford Transit.