Livestream Automotive: Innovam herstart mbo-examens, Vakgarage Bodegraven lanceert actie voor ondernemers

Luberto van Buiten Luberto van Buiten
• Laatste update:

Hoe ga je als ondernemer om met de coronacrisis? Bij Vakgarage Bodegraven blijft de omzet prima op peil, vertelt eigenaar Dave Vrolijk. Wél moet je actiever zijn en dat zal blijven want de markt gaat wezenlijk veranderen. Zijn bewuste keuze om vooral lokaal sterk te zijn, werpt nu zijn vruchten af.

Herme Bruin van Innovam lichtte in de uitzending toe hoe het opleidingsinstituut in sneltreinvaart online trainingen ontwikkelt. Ook wist hij te melden dat de mbo-examens vanaf 29 april weer uitgevoerd kunnen worden, met in achtneming van de RIVM-richtlijnen. Over de apk-examens is het bedrijf in gesprek met de RDW.

Bekijk de Livestream hier terug, of bekijk hem op LinkedIn of Youtube.

   

Geplaatst in rubriek:
Luberto van Buiten
Luberto van Buiten

Luberto van Buiten (’76) ging in 2006 aan de slag bij Automotive. Hij was als hoofdredacteur eindverantwoordelijk voor de redactionele inhoud van sites en magazines van het cluster Auto & Fleet van ProMedia, en beheerde voor Automotive de portefeuilles verhuur en leasing. In zijn vrije tijd speelt Luberto gitaar in Nederpopband Laagland, tennist en loopt – zo af en toe – hard. Op 1 januari 2023 maakte hij bij ProMedia de overstap naar de functie van uitgever bij de divisie Rail & Cargo.

Livestream Automotive: Innovam herstart mbo-examens, Vakgarage Bodegraven lanceert actie voor ondernemers | Automotive Online

Livestream Automotive: Innovam herstart mbo-examens, Vakgarage Bodegraven lanceert actie voor ondernemers

Luberto van Buiten Luberto van Buiten
• Laatste update:

Hoe ga je als ondernemer om met de coronacrisis? Bij Vakgarage Bodegraven blijft de omzet prima op peil, vertelt eigenaar Dave Vrolijk. Wél moet je actiever zijn en dat zal blijven want de markt gaat wezenlijk veranderen. Zijn bewuste keuze om vooral lokaal sterk te zijn, werpt nu zijn vruchten af.

Herme Bruin van Innovam lichtte in de uitzending toe hoe het opleidingsinstituut in sneltreinvaart online trainingen ontwikkelt. Ook wist hij te melden dat de mbo-examens vanaf 29 april weer uitgevoerd kunnen worden, met in achtneming van de RIVM-richtlijnen. Over de apk-examens is het bedrijf in gesprek met de RDW.

Bekijk de Livestream hier terug, of bekijk hem op LinkedIn of Youtube.

   

Geplaatst in rubriek:
Luberto van Buiten
Luberto van Buiten

Luberto van Buiten (’76) ging in 2006 aan de slag bij Automotive. Hij was als hoofdredacteur eindverantwoordelijk voor de redactionele inhoud van sites en magazines van het cluster Auto & Fleet van ProMedia, en beheerde voor Automotive de portefeuilles verhuur en leasing. In zijn vrije tijd speelt Luberto gitaar in Nederpopband Laagland, tennist en loopt – zo af en toe – hard. Op 1 januari 2023 maakte hij bij ProMedia de overstap naar de functie van uitgever bij de divisie Rail & Cargo.