Louwman neemt belang in Fietsvoordeelshop.nl

Foppe Lycklama à Nijeholt Foppe Lycklama à Nijeholt
• Laatste update:
Mark Vriend van Fietsvoordeelshop.nl (l) en Willem Verschuur van Louwman Group. (Foto: Louwman Group)

Louwman Group heeft een belang genomen in de webshop Fietsvoordeelshop.nl. Dat melden beide bedrijven.

Het familiebedrijf was nog niet eerder actief in de fietsenmarkt. “Louwman Group en Fietsvoordeelshop.nl gaan een intensieve samenwerking aan om de vraag naar brede multimodale mobiliteit, waar (elektrische) fietsen een belangrijk onderdeel van zijn, in te vullen, aldus Willem Verschuur, die als directeur de divisie Innovation, Digital & Data van Louwman Group leidt.

Fietsvoordeelshop.nl wil met de samenwerking zijn groeiplannen realiseren. Directeur Mark Vriend: “Door de samenwerking met Louwman Group versnellen we onze groei. Wij willen op meer plaatsen winkels openen, maar zien ook online grote kansen om verder door te groeien.” 

Door de nieuwe fietsbijtellingsregels stappen veel autoretailers nu in de fietsenmarkt. 

Geplaatst in rubriek:
Foppe Lycklama à Nijeholt
Foppe Lycklama à Nijeholt

Foppe (’81) is dit jaar (2019) begonnen bij Automotive. Hij houdt zich als redacteur onder andere bezig met telematica en bedrijfseconomische dossiers die aansluiten op de auto- en mobiliteitsbranche. Ook volgt hij politieke ontwikkelingen (hij is politicoloog) op de voet.

Louwman neemt belang in Fietsvoordeelshop.nl | Automotive Online

Louwman neemt belang in Fietsvoordeelshop.nl

Foppe Lycklama à Nijeholt Foppe Lycklama à Nijeholt
• Laatste update:
Mark Vriend van Fietsvoordeelshop.nl (l) en Willem Verschuur van Louwman Group. (Foto: Louwman Group)

Louwman Group heeft een belang genomen in de webshop Fietsvoordeelshop.nl. Dat melden beide bedrijven.

Het familiebedrijf was nog niet eerder actief in de fietsenmarkt. “Louwman Group en Fietsvoordeelshop.nl gaan een intensieve samenwerking aan om de vraag naar brede multimodale mobiliteit, waar (elektrische) fietsen een belangrijk onderdeel van zijn, in te vullen, aldus Willem Verschuur, die als directeur de divisie Innovation, Digital & Data van Louwman Group leidt.

Fietsvoordeelshop.nl wil met de samenwerking zijn groeiplannen realiseren. Directeur Mark Vriend: “Door de samenwerking met Louwman Group versnellen we onze groei. Wij willen op meer plaatsen winkels openen, maar zien ook online grote kansen om verder door te groeien.” 

Door de nieuwe fietsbijtellingsregels stappen veel autoretailers nu in de fietsenmarkt. 

Geplaatst in rubriek:
Foppe Lycklama à Nijeholt
Foppe Lycklama à Nijeholt

Foppe (’81) is dit jaar (2019) begonnen bij Automotive. Hij houdt zich als redacteur onder andere bezig met telematica en bedrijfseconomische dossiers die aansluiten op de auto- en mobiliteitsbranche. Ook volgt hij politieke ontwikkelingen (hij is politicoloog) op de voet.