VDL Nedcar gaat opnieuw honderden banen schrappen

Michael van Wijngaarden Michael van Wijngaarden

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 
Geplaatst in rubriek:
Michael van Wijngaarden
Michael van Wijngaarden

Sinds 2019 in dienst bij ProMedia, schrijft voor de titels Automotive en Fleet & Mobility. Tevens juryvoorzitter voor de verkiezingen van Occasion, Zakenauto en Bestelauto van het Jaar. Trekt er graag op uit in zijn als camper omgebouwde Ford Transit.

Reacties

  • Automobielmanagement.nl > Krimpende automarkt: VDL schrapt banen

    […] VDL Nedcar lichtte het personeel in augustus  al in dat er waarschijnlijk banen zouden gaan verdwij…. De Limburgse autofabriek biedt de ontslagen uitzendkrachten waar mogelijk een baan aan op andere VDL-vestigingen. Een woordvoerder kan nog niet zeggen bij hoeveel uitgezwaaide medewerkers dat gaat lukken. Na de ingreep blijven er nog zo’n vierhonderd flexwerkers over in de fabriek in Born. Bij VDL Nedcar werken in totaal dan nog ongeveer 4800 mensen. […]

VDL Nedcar gaat opnieuw honderden banen schrappen | Automotive Online

VDL Nedcar gaat opnieuw honderden banen schrappen

Michael van Wijngaarden Michael van Wijngaarden

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 
Geplaatst in rubriek:
Michael van Wijngaarden
Michael van Wijngaarden

Sinds 2019 in dienst bij ProMedia, schrijft voor de titels Automotive en Fleet & Mobility. Tevens juryvoorzitter voor de verkiezingen van Occasion, Zakenauto en Bestelauto van het Jaar. Trekt er graag op uit in zijn als camper omgebouwde Ford Transit.

Reacties

  • Automobielmanagement.nl > Krimpende automarkt: VDL schrapt banen

    […] VDL Nedcar lichtte het personeel in augustus  al in dat er waarschijnlijk banen zouden gaan verdwij…. De Limburgse autofabriek biedt de ontslagen uitzendkrachten waar mogelijk een baan aan op andere VDL-vestigingen. Een woordvoerder kan nog niet zeggen bij hoeveel uitgezwaaide medewerkers dat gaat lukken. Na de ingreep blijven er nog zo’n vierhonderd flexwerkers over in de fabriek in Born. Bij VDL Nedcar werken in totaal dan nog ongeveer 4800 mensen. […]