Hertz voegt budgetformule Thrifty toe in Nederlandse vestigingen

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:

Dat meldt Hertz vandaag. Thrifty – dat in 2013 werd gekocht door Hertz en daarvoor in handen was van onder andere In de Wal en Thrifty Car Rental Nederland – biedt een kleiner assortiment aan voertuigen dan Hertz. De voertuigen zijn maximaal negen maanden oud en het tarief is inclusief 100 kilometer per dag. In tegenstelling tot Hertz is er geen haal- en brengservice voor klanten.

Lees meer op Fleet&Mobility.

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.

Hertz voegt budgetformule Thrifty toe in Nederlandse vestigingen | Automotive Online

Hertz voegt budgetformule Thrifty toe in Nederlandse vestigingen

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:

Dat meldt Hertz vandaag. Thrifty – dat in 2013 werd gekocht door Hertz en daarvoor in handen was van onder andere In de Wal en Thrifty Car Rental Nederland – biedt een kleiner assortiment aan voertuigen dan Hertz. De voertuigen zijn maximaal negen maanden oud en het tarief is inclusief 100 kilometer per dag. In tegenstelling tot Hertz is er geen haal- en brengservice voor klanten.

Lees meer op Fleet&Mobility.

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.