‘VDL neemt nog eens 1.800 medewerkers aan’

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
Mark Rutte bracht begin november een bezoek aan de Nedcar-fabriek.

Het FD schrijft dat bronnen bij VDL bevestigen dat volgend jaar het aantal medewerkers al ver boven de vijfduizend zal liggen. Daarmee is de werkgelegenheid in vijf jaar tijd verviervoudigd. 

Eerder dit jaar groeide het aantal medewerkers al met 1.200 naar 4.200. De extra werknemers zijn nodig voor de verwachte uitbreiding van de Mini-productie. Volgens de krant wordt er door betrokkenen gedacht dat de totale jaarproductie kan groeien naar 400 duizend eenheden, waardoor de werkgelegenheid stijgt naar tienduizend man.

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.

‘VDL neemt nog eens 1.800 medewerkers aan’ | Automotive Online

‘VDL neemt nog eens 1.800 medewerkers aan’

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
Mark Rutte bracht begin november een bezoek aan de Nedcar-fabriek.

Het FD schrijft dat bronnen bij VDL bevestigen dat volgend jaar het aantal medewerkers al ver boven de vijfduizend zal liggen. Daarmee is de werkgelegenheid in vijf jaar tijd verviervoudigd. 

Eerder dit jaar groeide het aantal medewerkers al met 1.200 naar 4.200. De extra werknemers zijn nodig voor de verwachte uitbreiding van de Mini-productie. Volgens de krant wordt er door betrokkenen gedacht dat de totale jaarproductie kan groeien naar 400 duizend eenheden, waardoor de werkgelegenheid stijgt naar tienduizend man.

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.