Paul de Vries lanceert online Academy

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:

Met de #DCDW Academy, wat staat voor Digital Car Dealer Workshop, voegt De Vries een nieuwe divisie toe aan zijn platform Kannietbestaatniet.nl.

Voor de online trainingen wordt specifieke e-learningsoftware gebruikt. De trainingen, die op ieder moment gevolgd kunnen worden, moeten ondernemers, dealers, universele autobedrijven, verkopers, KCC-medewerkers of een marketingafdeling 24/7 online vaardigheden bijbrengen. “In een wereld waarin leads binnen een uur opgevolgd moeten worden, is het zelf kunnen indelen van de studietijd alleen maar gunstig”, stelt De Vries.

De Vries werkt met bedrijfsabonnementen van 295 euro per jaar, ongeacht het aantal deelnemers. Per deelnemer wordt  een fee van 50 cent per dag gerekend. Voor dit bedrag kan een onbeperkt aantal cursussen gevolgd worden. Het management krijgt updates over de progressie van de cursisten. Lees meer over de #DCDW Academy in de rubriek Persberichten.

Paul de Vries werd onlangs uitgeroepen tot een van de twintig Automotive Personality’s in de afgelopen twintig jaar. Hij behaalde de 17e plaats in de Automotive Top 20 Personality’s die werd samengesteld ter gelegenheid van het twintigjarig bestaan van Automotive.

Op de foto: Paul de Vries in gesprek met Marianne Zwagerman tijdens het zesde Automotive Dealerholdingseminar.

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.

Paul de Vries lanceert online Academy | Automotive Online

Paul de Vries lanceert online Academy

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:

Met de #DCDW Academy, wat staat voor Digital Car Dealer Workshop, voegt De Vries een nieuwe divisie toe aan zijn platform Kannietbestaatniet.nl.

Voor de online trainingen wordt specifieke e-learningsoftware gebruikt. De trainingen, die op ieder moment gevolgd kunnen worden, moeten ondernemers, dealers, universele autobedrijven, verkopers, KCC-medewerkers of een marketingafdeling 24/7 online vaardigheden bijbrengen. “In een wereld waarin leads binnen een uur opgevolgd moeten worden, is het zelf kunnen indelen van de studietijd alleen maar gunstig”, stelt De Vries.

De Vries werkt met bedrijfsabonnementen van 295 euro per jaar, ongeacht het aantal deelnemers. Per deelnemer wordt  een fee van 50 cent per dag gerekend. Voor dit bedrag kan een onbeperkt aantal cursussen gevolgd worden. Het management krijgt updates over de progressie van de cursisten. Lees meer over de #DCDW Academy in de rubriek Persberichten.

Paul de Vries werd onlangs uitgeroepen tot een van de twintig Automotive Personality’s in de afgelopen twintig jaar. Hij behaalde de 17e plaats in de Automotive Top 20 Personality’s die werd samengesteld ter gelegenheid van het twintigjarig bestaan van Automotive.

Op de foto: Paul de Vries in gesprek met Marianne Zwagerman tijdens het zesde Automotive Dealerholdingseminar.

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.