Mitsubishi sjoemelt al 25 jaar

Steven Don Steven Don
Mitsubishi sjoemelt al 25 jaar

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

 • Jan-Reint Vink

  Zie voor het praktijkverbruik van (nagenoeg) alle automerken en modellen http://www.praktijkverbruik.nl

 • Jelle Bruyn

  Deze verklaring is op zijn minst verdacht te noemen. Je maakt mij niet wijs dat men hier bij Mitsubishi niet van heeft geweten. Dat één medewerker een keer wat waardes aanpast zou mijns inziens niet meteen zichtbaar hoeven zijn. 25 Jaar lang, ruim een half miljoen voertuigen, ontwikkelingen en developers verder zou het ergens, op z’n zachtst gezegd iemand bij Mitsubishi opgevallen mogen zijn. Toch? 🙂

 • HS

  Verbrandingsmotoren hebben altijd schadelijke stoffen.Daar ontkomen we gewoon niet aan.Door alle aanpassingen die in de loop der jaren die de fabrikanten aangebracht hebben op hun motoren is de vervuiling wen enorm teruggelopen,ecter helemaal 100%schoon zal het nooit worden

Mitsubishi sjoemelt al 25 jaar | Automotive Online

Mitsubishi sjoemelt al 25 jaar

Martijn Roede Martijn Roede
Mitsubishi sjoemelt al 25 jaar

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

 • Jan-Reint Vink

  Zie voor het praktijkverbruik van (nagenoeg) alle automerken en modellen http://www.praktijkverbruik.nl

 • Jelle Bruyn

  Deze verklaring is op zijn minst verdacht te noemen. Je maakt mij niet wijs dat men hier bij Mitsubishi niet van heeft geweten. Dat één medewerker een keer wat waardes aanpast zou mijns inziens niet meteen zichtbaar hoeven zijn. 25 Jaar lang, ruim een half miljoen voertuigen, ontwikkelingen en developers verder zou het ergens, op z’n zachtst gezegd iemand bij Mitsubishi opgevallen mogen zijn. Toch? 🙂

 • HS

  Verbrandingsmotoren hebben altijd schadelijke stoffen.Daar ontkomen we gewoon niet aan.Door alle aanpassingen die in de loop der jaren die de fabrikanten aangebracht hebben op hun motoren is de vervuiling wen enorm teruggelopen,ecter helemaal 100%schoon zal het nooit worden