Snelle groei maar lage omzet bij Fastned

Steven Don Steven Don
fastned snellader

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

  • Willem

    Ik heb ooit eens in AM gelezen dat Fast Ned 0.84 cent doorberekend per KWH. Dit zou betekenen dat er 90.476 kwh is afgenomen. Dat is inderdaad niet veel een snackbar verbruikt ongeveer 30.000 kwh per jaar.

Snelle groei maar lage omzet bij Fastned | Automotive Online

Snelle groei maar lage omzet bij Fastned

Martijn Roede Martijn Roede
fastned snellader

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

  • Willem

    Ik heb ooit eens in AM gelezen dat Fast Ned 0.84 cent doorberekend per KWH. Dit zou betekenen dat er 90.476 kwh is afgenomen. Dat is inderdaad niet veel een snackbar verbruikt ongeveer 30.000 kwh per jaar.