Broekhuis, Terberg en All Brake Systems finalisten Automotive-verkiezing

Redactie Redactie
• Laatste update:

De finalisten zijn onderworpen aan een bedrijfsonderzoek door adviesbureaus KPMG en Heiwegen Consultancy en worden deze maand aan de tand gevoeld door de jury onder leiding van voorzitter Frits van Bruggen (hoofddirecteur ANWB).

Jury onder leiding van ANWB-directeur Frits van Bruggen
De Innovam-RDC Automotive Company of the Year verkiezing is de opvolger van de bekende Automotive Manager van het Jaar award, waarvan de laatste editie werd gewonnen door Eric Berkhof van de Van Mossel Groep. Berkhof is nu een van de juryleden, naast Robert Keus (digitaal innovatiebureau Brthrs), voormalig winnaar Norbert van den Eijnden (Alphabet International) en Van Bruggen.

Talent of the Year
De winnaar wordt bekend gemaakt tijdens het Innovam-RDC Automotive Gala op 29 januari 2016 in Bilderberg hotel ’t Speulderbos in Garderen. Tijdens dit gala wordt ook de Talent of the Year award uitgereikt. Hierin zijn Sander Jansen (salesdirecteur GM Nederland), Arnout Veld (facilitair directeur Stern Groep) en Jasper Verweij (directeur DAT Nederland) doorgedrongen tot de finale. Zij hebben een assessment ondergaan door Heiwegen Consultancy en zullen zich ook nog voor de genoemde jury presenteren.

Hoofdsponsors van het Automotive Gala zijn Innovam en RDC. KPMG, Heiwegen en Bilderberg zijn als partners betrokken bij de verkiezing.

Meer informatie over het Automotive Gala 2016 is te vinden op www.automotivegala.nl.

Bekijk hier een sfeerimpressie van het Automotive Gala in 2014

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Broekhuis, Terberg en All Brake Systems finalisten Automotive-verkiezing | Automotive Online

Broekhuis, Terberg en All Brake Systems finalisten Automotive-verkiezing

Redactie Redactie
• Laatste update:

De finalisten zijn onderworpen aan een bedrijfsonderzoek door adviesbureaus KPMG en Heiwegen Consultancy en worden deze maand aan de tand gevoeld door de jury onder leiding van voorzitter Frits van Bruggen (hoofddirecteur ANWB).

Jury onder leiding van ANWB-directeur Frits van Bruggen
De Innovam-RDC Automotive Company of the Year verkiezing is de opvolger van de bekende Automotive Manager van het Jaar award, waarvan de laatste editie werd gewonnen door Eric Berkhof van de Van Mossel Groep. Berkhof is nu een van de juryleden, naast Robert Keus (digitaal innovatiebureau Brthrs), voormalig winnaar Norbert van den Eijnden (Alphabet International) en Van Bruggen.

Talent of the Year
De winnaar wordt bekend gemaakt tijdens het Innovam-RDC Automotive Gala op 29 januari 2016 in Bilderberg hotel ’t Speulderbos in Garderen. Tijdens dit gala wordt ook de Talent of the Year award uitgereikt. Hierin zijn Sander Jansen (salesdirecteur GM Nederland), Arnout Veld (facilitair directeur Stern Groep) en Jasper Verweij (directeur DAT Nederland) doorgedrongen tot de finale. Zij hebben een assessment ondergaan door Heiwegen Consultancy en zullen zich ook nog voor de genoemde jury presenteren.

Hoofdsponsors van het Automotive Gala zijn Innovam en RDC. KPMG, Heiwegen en Bilderberg zijn als partners betrokken bij de verkiezing.

Meer informatie over het Automotive Gala 2016 is te vinden op www.automotivegala.nl.

Bekijk hier een sfeerimpressie van het Automotive Gala in 2014

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.