Autohaag Zeeuw en Zeeuw&Zeeuw gaan fuseren

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
• Laatste update:
Foto: Autohaag Zeeuw

Autohaag Zeeuw, dit jaar nog finalist in de verkiezing Automotive Company of the year, fuseert met Zeeuw&Zeeuw. Dat meldt het bedrijf vandaag.

De merken van de dealerbedrijven blijven wel gescheiden, meldt ceo Jan Hofstede van Autohaag Zeeuw. Michele Zeeuw wordt verantwoordelijk voor Nissan, Marie-Lise Zeeuw voor Kia, Max van den Boogaard voor Ford en Marco Ligtelijn voor Renault/Dacia. Zij vormen samen met Hofstede (was financieel directeur en wordt ceo) het directieteam. Tot de samengevoegde onderneming behoren 24 autobedrijven, een eigen leasemaatschappij, een schadebedrijf en een verzekeringsbedrijf.

Dealergroep Autohaag Zeeuw vertegenwoordigt de merken Renault, Dacia, Ford en Kia en heeft 21 vestigingen in de Randstad met 380 medewerkers. Zeeuw & Zeeuw telt drie filalen in de Randstad en vertegenwoordigt het merk Nissan.

Geplaatst in rubriek:
Ivonne Vermeulen
Ivonne Vermeulen

Ivonne Vermeulen is redacteur bij Automotive, waar ze onder andere de portefeuilles Schade en Universele markt beheert.

Autohaag Zeeuw en Zeeuw&Zeeuw gaan fuseren | Automotive Online

Autohaag Zeeuw en Zeeuw&Zeeuw gaan fuseren

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
• Laatste update:
Foto: Autohaag Zeeuw

Autohaag Zeeuw, dit jaar nog finalist in de verkiezing Automotive Company of the year, fuseert met Zeeuw&Zeeuw. Dat meldt het bedrijf vandaag.

De merken van de dealerbedrijven blijven wel gescheiden, meldt ceo Jan Hofstede van Autohaag Zeeuw. Michele Zeeuw wordt verantwoordelijk voor Nissan, Marie-Lise Zeeuw voor Kia, Max van den Boogaard voor Ford en Marco Ligtelijn voor Renault/Dacia. Zij vormen samen met Hofstede (was financieel directeur en wordt ceo) het directieteam. Tot de samengevoegde onderneming behoren 24 autobedrijven, een eigen leasemaatschappij, een schadebedrijf en een verzekeringsbedrijf.

Dealergroep Autohaag Zeeuw vertegenwoordigt de merken Renault, Dacia, Ford en Kia en heeft 21 vestigingen in de Randstad met 380 medewerkers. Zeeuw & Zeeuw telt drie filalen in de Randstad en vertegenwoordigt het merk Nissan.

Geplaatst in rubriek:
Ivonne Vermeulen
Ivonne Vermeulen

Ivonne Vermeulen is redacteur bij Automotive, waar ze onder andere de portefeuilles Schade en Universele markt beheert.