VDL NedCar maakt zeker tien jaar Mini’s

Steven Don Steven Don

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

  • Aris Bakker

    Hulde aan Wim van der Leegte! Na Daf’s Volvo’s Mercedessen en Mitsubishi’s nu Mini’s uit Limburg. Zoals de Zeeuwen zeggen “Luctor et emergo” geldt òok voor deze Limburgers…..ik worstel en blijf boven!!

VDL NedCar maakt zeker tien jaar Mini’s | Automotive Online

VDL NedCar maakt zeker tien jaar Mini’s

Steven Don Steven Don

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

  • Aris Bakker

    Hulde aan Wim van der Leegte! Na Daf’s Volvo’s Mercedessen en Mitsubishi’s nu Mini’s uit Limburg. Zoals de Zeeuwen zeggen “Luctor et emergo” geldt òok voor deze Limburgers…..ik worstel en blijf boven!!