Automotive en Autokompas gaan samen

Redactie Redactie
• Laatste update:

Eén merknaam met twee magazines: Automotive Management en Automotive Werkplaats. Vandaag liggen deze nieuwe titels op de deurmat bij onze abonnees. Automotive Management is, zoals u dat gewend bent, ook al online te lezen. Het laatste werkplaatsnieuws vindt u vanaf vandaag op de site van Automotive Werkplaats.

Twee perspectieven
Met de nieuwe titel bieden wij een totaalpakket, dat we bewust in twee losse magazines hebben verdeeld. Er zijn uiteindelijk twee manieren om naar het autobedrijf te kijken: vanuit managementperspectief en vanuit operationeel perspectief. Daarom zijn wij ervan overtuigd dat management en werkplaats bij elkaar horen, niet zonder elkaar kunnen, maar allebei ook om een eigen benadering vragen.

Inhoudelijk is Automotive Werkplaats de nieuwe Autokompas: een magazine boordevol informatie en inspiratie om de werkplaatsefficiency te verhogen.

Wij zijn automotive
We zijn erg benieuwd wat u, onze lezer of relatie, er van vindt. We maken de bladen en websites immers niet alleen voor u, maar ook samen met u: zonder uw informatie, kritische kanttekeningen, scherpe opmerkingen, hart voor uw vak en ondernemerschap, zou er voor ons niets te schrijven of te organiseren zijn.

Vandaar dat we met de restyling ook voor een nieuwe slogan hebben gekozen: Wij zijn automotive. Wij, de makers van de titel, maar ook u, de ontvanger, degene die in de branche werkt en hem maakt tot wat hij is: dynamisch, spannend, intrigerend en ondernemend. We gaan er vol vertrouwen vanuit dat deze kernbegrippen ook van toepassing zijn op onze nieuwe en opgefriste titels en wensen u veel leesplezier.

Namens het team van Automotive,

Luberto van Buiten, hoofdredacteur

PS: we horen graag wat u van onze nieuwe bladen vindt. U kunt mij altijd mailen.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Automotive en Autokompas gaan samen | Automotive Online

Automotive en Autokompas gaan samen

Redactie Redactie
• Laatste update:

Eén merknaam met twee magazines: Automotive Management en Automotive Werkplaats. Vandaag liggen deze nieuwe titels op de deurmat bij onze abonnees. Automotive Management is, zoals u dat gewend bent, ook al online te lezen. Het laatste werkplaatsnieuws vindt u vanaf vandaag op de site van Automotive Werkplaats.

Twee perspectieven
Met de nieuwe titel bieden wij een totaalpakket, dat we bewust in twee losse magazines hebben verdeeld. Er zijn uiteindelijk twee manieren om naar het autobedrijf te kijken: vanuit managementperspectief en vanuit operationeel perspectief. Daarom zijn wij ervan overtuigd dat management en werkplaats bij elkaar horen, niet zonder elkaar kunnen, maar allebei ook om een eigen benadering vragen.

Inhoudelijk is Automotive Werkplaats de nieuwe Autokompas: een magazine boordevol informatie en inspiratie om de werkplaatsefficiency te verhogen.

Wij zijn automotive
We zijn erg benieuwd wat u, onze lezer of relatie, er van vindt. We maken de bladen en websites immers niet alleen voor u, maar ook samen met u: zonder uw informatie, kritische kanttekeningen, scherpe opmerkingen, hart voor uw vak en ondernemerschap, zou er voor ons niets te schrijven of te organiseren zijn.

Vandaar dat we met de restyling ook voor een nieuwe slogan hebben gekozen: Wij zijn automotive. Wij, de makers van de titel, maar ook u, de ontvanger, degene die in de branche werkt en hem maakt tot wat hij is: dynamisch, spannend, intrigerend en ondernemend. We gaan er vol vertrouwen vanuit dat deze kernbegrippen ook van toepassing zijn op onze nieuwe en opgefriste titels en wensen u veel leesplezier.

Namens het team van Automotive,

Luberto van Buiten, hoofdredacteur

PS: we horen graag wat u van onze nieuwe bladen vindt. U kunt mij altijd mailen.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.