Tesla Motors assemblagefabriek Tilburg geopend (filmpje)

Steven Don Steven Don

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

 • Rens Walter

  Wie kan dat betalen ?
  100.000 euro voor een auto ? Aléén voor onze ,te rijkbetaalde , Politiekers !!!

 • van Zanten

  Sinds wanneer heeft Tilburg een centrale ligging? En dan de opmerking “Een modern netwerk van spoor, wegen en binnenvaart zorgt voor uitstekende verbindingen tussen Tilburg en de rest van Europa” in combinatie met het binnen 12 uur aanleveren van onderdelen. Als je dat wilt kan het alleen door naar Eindhoven te racen en het op het vliegtuig te zetten in de hoop dat er ééntje naar de gewenste bestemming gaat. Als de wethouder nu gewoon toegeeft dat er een leuk financieel arrangement gemaakt is wat de doorslag geeft.

Tesla Motors assemblagefabriek Tilburg geopend (filmpje) | Automotive Online

Tesla Motors assemblagefabriek Tilburg geopend (filmpje)

Steven Don Steven Don

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

 • Rens Walter

  Wie kan dat betalen ?
  100.000 euro voor een auto ? Aléén voor onze ,te rijkbetaalde , Politiekers !!!

 • van Zanten

  Sinds wanneer heeft Tilburg een centrale ligging? En dan de opmerking “Een modern netwerk van spoor, wegen en binnenvaart zorgt voor uitstekende verbindingen tussen Tilburg en de rest van Europa” in combinatie met het binnen 12 uur aanleveren van onderdelen. Als je dat wilt kan het alleen door naar Eindhoven te racen en het op het vliegtuig te zetten in de hoop dat er ééntje naar de gewenste bestemming gaat. Als de wethouder nu gewoon toegeeft dat er een leuk financieel arrangement gemaakt is wat de doorslag geeft.