Autoblog.nl komt met tv-programma

Redactie Redactie
• Laatste update:

Volgens Wouter Karssen, mede-oprichter van Autoblog.nl en presentator, is het een uniek tv-programma in Nederland. “Anders dan de huidige programma’s zijn we onafhankelijk van auto-importeurs. Daardoor kunnen we kritisch en objectief zijn in onze rijtests. Sponsoren zoeken we in andere hoeken, bijvoorbeeld leasemaatschappijen en bandenbedrijven.”

In de uitzending worden waarschijnlijk de rijtests van de website Autoblog.nl herhaald, gelardeerd met autonieuws. “We zijn nog met RTL in gesprek over de details”, aldus Karssen. Half september gaat het tv-programma van start.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Autoblog.nl komt met tv-programma | Automotive Online

Autoblog.nl komt met tv-programma

Redactie Redactie
• Laatste update:

Volgens Wouter Karssen, mede-oprichter van Autoblog.nl en presentator, is het een uniek tv-programma in Nederland. “Anders dan de huidige programma’s zijn we onafhankelijk van auto-importeurs. Daardoor kunnen we kritisch en objectief zijn in onze rijtests. Sponsoren zoeken we in andere hoeken, bijvoorbeeld leasemaatschappijen en bandenbedrijven.”

In de uitzending worden waarschijnlijk de rijtests van de website Autoblog.nl herhaald, gelardeerd met autonieuws. “We zijn nog met RTL in gesprek over de details”, aldus Karssen. Half september gaat het tv-programma van start.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.