Van den Eijnden Automotive Manager van het Jaar

Redactie Redactie
• Laatste update:

Van den Eijnden was in 2011 initiatiefnemer van een van de meest spraakmakende overnames in de leasebranche ooit. BMW-dochter Alphabet nam ING Car Lease over voor zo’n 650 miljoen euro.

De jury, bestaande uit Henk van der Kwast (Stern), Rob Oudshoorn (Apollo-Vredestein), Peter Janssen (oud-directeur RAI Vereniging) en voorzitter Bernard Wientjes (voorzitter VNO-NCW), prees Van den Eijnden onder meer om zijn om zijn “doortastende en correcte manier van optreden, zijn analytische vermogen en zijn hoge mate van integriteit.”

Van den Eijnden liet in een eerste reactie weten dat hij “ontzettend blij en trots” is op de titel. “Het is me een waar genoegen deze award in ontvangst te nemen. Ik draag hem op aan mijn team want dit doe je niet alleen.” 

Galadiner
De prijsuitreiking vond plaats tijdens het tweejaarlijkse Automotive galadiner, dat werd gehouden in Bilderberg Résidence Groot Heideborgh in Garderen. Driessen werd door de jury geprezen om de manier waarop hij zijn bedrijf door de afgelopen crisis loodste. “Hij nam geen grote risico’s, maar maakte beredeneerde en zorgvuldige afwegingen. Het bedrijf is klaar voor een zonnige toekomst”, aldus de jury. Sitters, de eerste vrouwelijke genomineerde ooit, wordt door de jury omschreven als “een hardliner die door gedrevenheid en standvastigheid te koppelen aan innemendheid en charme, veel dingen voor haar leden bereikt heeft.”

De VDO Automotive Manager van het Jaar verkiezing is voor de vijfde keer gehouden en wordt georganiseerd door Automotive en gesponsord door VDO.

Vorige winnaars:
2003 Rob Oudshoorn
2005 Victor Muller
2007 Henk van der Kwast
2009 Arjen de Jong
_____________________________________________

Feliciteer Norbert van den Eijnden of een van de genomineerden met een bloemetje
.

Bekijk hier foto`s van het gala. 

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Van den Eijnden Automotive Manager van het Jaar | Automotive Online

Van den Eijnden Automotive Manager van het Jaar

Redactie Redactie
• Laatste update:

Van den Eijnden was in 2011 initiatiefnemer van een van de meest spraakmakende overnames in de leasebranche ooit. BMW-dochter Alphabet nam ING Car Lease over voor zo’n 650 miljoen euro.

De jury, bestaande uit Henk van der Kwast (Stern), Rob Oudshoorn (Apollo-Vredestein), Peter Janssen (oud-directeur RAI Vereniging) en voorzitter Bernard Wientjes (voorzitter VNO-NCW), prees Van den Eijnden onder meer om zijn om zijn “doortastende en correcte manier van optreden, zijn analytische vermogen en zijn hoge mate van integriteit.”

Van den Eijnden liet in een eerste reactie weten dat hij “ontzettend blij en trots” is op de titel. “Het is me een waar genoegen deze award in ontvangst te nemen. Ik draag hem op aan mijn team want dit doe je niet alleen.” 

Galadiner
De prijsuitreiking vond plaats tijdens het tweejaarlijkse Automotive galadiner, dat werd gehouden in Bilderberg Résidence Groot Heideborgh in Garderen. Driessen werd door de jury geprezen om de manier waarop hij zijn bedrijf door de afgelopen crisis loodste. “Hij nam geen grote risico’s, maar maakte beredeneerde en zorgvuldige afwegingen. Het bedrijf is klaar voor een zonnige toekomst”, aldus de jury. Sitters, de eerste vrouwelijke genomineerde ooit, wordt door de jury omschreven als “een hardliner die door gedrevenheid en standvastigheid te koppelen aan innemendheid en charme, veel dingen voor haar leden bereikt heeft.”

De VDO Automotive Manager van het Jaar verkiezing is voor de vijfde keer gehouden en wordt georganiseerd door Automotive en gesponsord door VDO.

Vorige winnaars:
2003 Rob Oudshoorn
2005 Victor Muller
2007 Henk van der Kwast
2009 Arjen de Jong
_____________________________________________

Feliciteer Norbert van den Eijnden of een van de genomineerden met een bloemetje
.

Bekijk hier foto`s van het gala. 

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.