Louwman & Parqui: versnel oplaadinfrastructuur

Steven Don Steven Don

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

  • H. Warmenhoven

    zojuist in de Volkskrant gelezen dat de Overheid miljoenen verspilt aan het uitrollen van een laadpalen netwerk wat niet geschikt voor de huidige techniek. 1 fase laadpalen waar tegenwoordig 3 fasen nodig. er worden er vermoedelijk nog een 30 tal bij tankstations geplaatst. wordt er iemand wakker om actie te ontketenen en ervoor te zorgen dat de bruikbare laadpalen worden geplaatst!! Nu kan het nog.

Louwman & Parqui: versnel oplaadinfrastructuur | Automotive Online

Louwman & Parqui: versnel oplaadinfrastructuur

Steven Don Steven Don

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

  • H. Warmenhoven

    zojuist in de Volkskrant gelezen dat de Overheid miljoenen verspilt aan het uitrollen van een laadpalen netwerk wat niet geschikt voor de huidige techniek. 1 fase laadpalen waar tegenwoordig 3 fasen nodig. er worden er vermoedelijk nog een 30 tal bij tankstations geplaatst. wordt er iemand wakker om actie te ontketenen en ervoor te zorgen dat de bruikbare laadpalen worden geplaatst!! Nu kan het nog.