Autohopper op koers met vijfentwintigste

Redactie Redactie
• Laatste update:

De doelstelling is nog steeds dat er drie jaar na de oprichting 70 vestigingen moeten zijn. Volgens Dekker heeft Autohopper inmiddels voet aan de grond bij bedrijven uit bijna alle grote ketens, maar met de ketens zelf doet het bedrijf geen zaken “Als je met de ketens om tafel gaat, zijn er altijd beren op de weg. De bedrijven uit de ketens komen wel naar ons toe.”

Via Autohopper kunnen autobedrijven, maar ook schadebedrijven, autoverhuur aanbieden. “Schadebedrijven benaderen ons steeds vaker voor vervangend vervoer. We hebben er nu een paar als klant, maar het is niet onze primaire doelgroep.”

Want dat blijven de autobedrijven. “Die actief de bedrijven benaderen, wij benaderen de consumenten.” En door die actieve ondernemers zegt Autohopper bijvoorbeeld veel MKB’ers tot de clientèle te kunnen rekenen.

De vloot van Autohopper telt nu bijna honderd auto’s en bedrijfswagens. “Bij een gemiddeld bedrijf staan twee tot vijf auto’s.” Dekker stelt dat de bezettingsgraad van de voertuigen gestaag oploopt.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.